Verschillende soorten tapijt

Tapijttegels kantoor

 

 

 

 

 

Tapijttegels worden vaak aangeduid als zowel binnen- als buitentapijt. Hoewel de termen even vaak worden gebruikt, zijn ze niet allemaal onderling verwisselbaar. Tapijten die goed worden onderhouden, kunnen hun oorspronkelijke schoonheid in huis behouden.

Er zijn verschillende stijlen van tapijt; de meest traditionele stijl van tapijt is de berber. Dit zijn strak geknoopte tapijten, die vandaag de dag nog steeds worden gemaakt in het Midden-Oosten en in Aziƫ, en die over de hele wereld op grote schaal worden gebruikt. Andere stijlen van tapijt die worden gemaakt zijn het getufte, gedessineerde, shag en gesculpteerde tapijt. Deze stijlen zijn in de afgelopen 25 jaar standaard geworden in de tapijtindustrie.

Tapijten zijn verkrijgbaar in voorgeconfectioneerde vormen zoals stroken, vierkanten, rechthoeken, en patronen, of in een luxe aangepaste vorm met de verschillende opties. Het tapijt dat het langst meegaat is het berber; het heeft een dikke, beschermende pool die lang meegaat, en is gemakkelijk te onderhouden en verdraagt kou, nattigheid en slijtage zeer goed. De andere tapijten zijn getuft, wat een van de meest voorkomende tapijten is. Het is de meest kosteneffectieve vorm van tapijt en er worden zowel natuurlijke als kunstmatige vezels gebruikt. De natuurlijke vezels, bijvoorbeeld wol, zijn uiterst duurzaam, natuurlijk en in de diepte hebben wol als de topIVE vezel met de volgende optie, nylon tapijt, is goedkoop. En lichtgewicht olefine wordt gebruikt als een andere basisvezel.

De meest voorkomende stijlen van tapijt zijn berber en getuft. Beide stijlen van tapijt zijn kosteneffectief. Tapijt is duurzaam, vooral door de juiste behandeling van de inrichting van het huis. Tapijt is waterafstotend met een afwerking die zeer vochtbestendig is. Deze combinatie van vezels en afwerking maken de tapijten bestand tegen een grote hoeveelheid verkeer, vlekken en verkeer. Zwaar verkeer in drukbezochte ruimten zal een tapijt zwaarder belasten dan tapijten die met rust zijn gelaten.

Brandwerende en hypoallergene vezels zijn producent voor bepaalde artikelen en bieden, wanneer gebruikt voor tapijt, een extra verdediging tegen ziektekiemen. Tapijt is het beste in natuurlijke vezels en schoon te maken met een shampoo, een stofdoek, een zeer droge doek, of een stofzuiger. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat tapijt is opgedroogd. Zwaar belopen gebieden die veel vocht te verduren hebben zullen grondig gedroogd moeten worden.

Tijdens de uitgaven tot ongeveer $ 4000,00 tot $ 4500,00, tapijt blijft vooruitgang te boeken in de gemiddelde woningen in de Verenigde Staten. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende stijlen en vezels. Het moet periodiek worden gestofzuigd en met stoom gereinigd en behandeld met een speciaal product om de gewenste schoonheid en uitstraling te behouden.

Ze noemen het tapijtbeschermer; maar gebruik geen agressieve chemicaliƫn. De tapijtfabrikant beveelt een jaarlijkse reiniging van een tapijt aan. Controleer bij het kopen van een tapijt de kwaliteit, de vezels en de matrix van de vezels. Het vuil zit in elke vezel vooral in de boxen, de voor- en achterranden trekken vuil aan.

Men zegt dat tapijt alleen de moeite waard is om te planten omdat het aangeeft dat u om het milieu geeft en ons nageslacht en de komende generaties zult beschermen. Vloeren moeten bestand zijn tegen water en vlekken en de texturen moeten zacht zijn. Tapijten voegen warmte, comfort en stijl toe. Het hebben van tapijt in een huis is geweldig!

lees meer:

 

Navigation