Real Estate Valuation

traffic in city center. tram, people, taxi and bike riders. stockholm, sweden - taxi' stockfoto's en -beelden

Wanneer een eigendom verandert, is er altijd een grote mate van geheimhouding. Het onroerend goed, de verkopers, de koper en de makelaar willen allemaal de waarde weten die een onroerend goed zal hebben wanneer het van de ene persoon naar de andere wordt verplaatst. Een verkoop moet een reële waarde hebben van het totale contract, wat resulteert in een redelijk evenwicht tussen de prijs van het onroerend goed en de commissie. Verder moet het bedrijf winst maken, helaas, aangezien de vastgoedsector miljoenen dollars per jaar bedrijvig is, hebben de makelaars in onroerend goed hun commissie verhoogd in tijden van economische recessie. Dus om jezelf en je bronnen te beschermen is er de '54 Burtons Act': voor ervaren vastgoedtaxateurs.

De 54 Burtons Act is in 2003 ingevoerd en stelt gediplomeerde vastgoedtaxateurs in staat om met redelijk gemak te oefenen. Nu kunt u de klus klaren, maar moet u veel geld uitgeven.

De vergoeding voor een taxatie is fluisterstil, minder dan 10 veilig. De taxateur heeft als taxateur een totaalbeeld van het gehele pand. Vervolgens verdelen ze het opiniegebied in de vier eigendomsgebieden – fysiek, economisch, financieel en concurrerend. Elke eigenschap gebieden hebben zijn eigen excessen en verzachtende factoren. Dit is wat ze ook wel de 12-10 range noemen.

Hoewel het niet per se gemakkelijk te vinden is, maar nog steeds gratis voor de koper kan worden gedaan, geldt dat hoe complexer het taxatieproces is, hoe meer ze moeten worden betaald. De volgende tabel wordt uitgelegd met een uniek naamplaatje dat is ontworpen om de taxateur te helpen bij zijn beoordeling. Bij een typische waardering zullen de kosten meestal stijgen als het bedrijf de prijsstelling verkeerd krijgt. Dus veel succes en als je je gaat haasten, je administratie doorneemt of de geheime handdruk kent, scan de afstand van de eigenaar tot het makelaarskantoor, je hebt het eenvoudigste maar kleine geheim ontdekt dat misschien een miljoen kost.

Een typische taxatie die is opgenomen voor een taxatie van £ 2000 enz. levert een vergoeding van £ 300 op en een grafiekrapport van £ 10. Een aantal firma's die dit standaardformaat hebben, hebben een triest probleem met de nauwkeurigheid, sommige zijn zelfs alleen in orde met een basiskostprijs van een taxatierapport.

Ik zal een eenvoudige jpeg van het unieke '54 Burtons Act Judgment Report' uploaden als voorbeeld van hoe het wordt gedaan. Merk op dat het begint met het meternummer en dan 1-44. Het eerste getal is de vermenigvuldiger die wordt gebruikt om de waarde te produceren, 0.gil wordt gebruikt voor 0 1. 50 % van de waarde. Het tweede getal is het taxatiebedrag in ponden voor £ 2000. De laatste cijfers zijn de 10 – waarden in ponden per eenheid.

Ons voorbeeld ziet er als volgt uit: –

bureaus voor £ 2270-

Ontvangsten voor £ 3000-

Taken bij £ 500-

Leningsaldo bij £ Runderschouders – £ Madame.70

Ook hebben wij de gewenste stevige huisstickers die goed te herkennen zijn bij lagere bureaus. Het lijkt een goed idee, maar tegen de industriestandaarden. Om privé te zijn en daarom worden er geen records bijgehouden. Persoonlijk denk ik dat het goed is vanwege het feit dat ze de waarde van een onroerend goed in kleine hoeveelheden drastisch kunnen veranderen.

Theised bottom line waardering kan redelijk nauwkeurig zijn, maar hangt af van het onroerend goed dat wordt gekocht, opnieuw wordt ingewisseld of opnieuw wordt gehypothekeerd, en dat is hoe een bedrijf contant geld van de markt leent.

Navigation