Hoe uw dakcoating te gebruiken

Oranje En Grijs Geschilderd Dak Onder Bewolkt

Het type coating dat wij op uw dak gebruiken wordt een exclusieve coating genoemd en is een belangrijke stap die uw dak vaak rotsvast maakt voor een nieuwbouw. Het wordt meestal aangebracht in verschillende lagen, en we halen gemiddeld tot drie lagen. Een gewoon wit dak heeft normaal gesproken 3-4 lagen nodig om een stevige coating op uw dak te krijgen, terwijl sommige golfplaten dakshingles een aantal lagen nodig hebben om ze te herstructureren en te beschermen. Horst-C cleaning gebruikt gemiddeld 6-12 lagen om een enkele laag op uw dak te krijgen. Het totale uiterlijk van uw dak is afhankelijk van de door u gekozen coating.

De keuze van het soort coating en de hoeveelheid coating en ook het type coating sealer dat u wenst, helpt het probleem van oxidatie en ontluchtingsproblemen van het dak op te lossen. Oxidatie gebeurt meestal bij het afschilferen van metaal op een metalen dak, wat ontluchting veroorzaakt. Ontluchting is een levensbedreigend en duur probleem voor dakspanen en golfplaten, dus is het van vitaal belang dat de dakspanen zo vlak mogelijk blijven tijdens het installatieproces, en ook om wind en hagel van buiten weg te houden. Tijdens het coaten zal de gebruikte sealer de ontluchting verbeteren, of het kan weggelaten worden en alleen tussen de lagen door gesmeerd hoeven te worden. Het contactoppervlak van de coating zal de ventilatieopeningen tegen de gevel van het gebouw in evenwicht brengen of de shingles zullen de ventilatieopeningen van het gebouw weg duwen.

Wij walsen en installeren golfshingles, maar wij doen ook golfdak en bevelsiding op elkaar stapelen. Onze coatingapparatuur kan zowel met lucht- als met waterdruk worden aangebracht, waardoor minder agressieve sealer nodig is.

Wij werken uw dak af (kleur of coating) met een combinatie van watergedragen sealer en verf. Er zijn twee populaire coatings, twee veel voorkomende kleuren, de belangrijkste voordelen van elk, en hun verschillen. Het is mogelijk om deze twee coatings te mengen en er één coating van te maken voor uw goedkeuring en schilderwerk. Er zijn echter nog andere veelgebruikte sealers, waarmee u voorzichtig moet zijn, hoewel ze gemakkelijker aan te brengen zijn dan coatings op waterbasis.

Het is altijd mogelijk om een coating aan te brengen over het haringsysteem en de isolatie. Er is dan geen "plamuur" en misschien, resulterend product maar het dak profiteert ook van de coating dus het is geen rommelige creatie. De klus is binnen 4 tot 6 weken geklaard.

 

Navigation