De geschiedenis van een kapstok

Broek, Winkel, Kapstok, Dragen

Een kapstok is een vorm van een huis- of werkkast waarin zowel kleding als hoeden en jassen staan. In de 17e eeuw en tot op de dag van vandaag werd de kapstok of kast of kast veel gebruikt in huishoudens. Liggen op een van deze modieuze en nogal onhandige c-bundels is niet ongebruikelijk voor veel mensen die niet veel persoonlijke individualiteit bezitten.

In de periode tussen de 17e en 19e eeuw werd de kapstok echter vervangen door de kast, die in het begin van de 19e eeuw begon op te duiken. Londen Het is tijdens deze periode dat de kapstok, evenals andere met stenen gevulde opbergruimten, veel werden gebruikt. Symboliseert een zeer belangrijke kledingopslag voor thuis, ideaal voor gezinnen tegen het midden van de 18e eeuw.

In de periode tussen de 18e en 19e eeuw evolueerde de kapstok echter in allerlei vormen en vormen. Ze veranderden bovendien de algemene organisatie. Elke persoon had een andere kleur jas voor het seizoen dat ze hadden, terwijl andere items voor specifieke doeleinden zouden worden opgeborgen. De kapstok was ook voorzien van een bepaalde manier om bepaalde kleding op te bergen en te dragen. Een aantal van de kasten die tegenwoordig uit zijn, heeft eigenlijk specifieke ruimtes voor kleding en andere opbergcomponenten. De kapstokkast of kastruimte zorgt ervoor dat kleding in een rek kan worden gehangen, dat zowel omhoog als omlaag kan.

Een andere kenmerkende toename van de kapstok in deze tijd was het feit dat de kapstokkast of stellaire kastruimte naar zijn maat werd ontworpen. Naast het opbergen van jassen, hoeden en andere items, hadden sommigen rekken die speciaal waren ontworpen om kleding en linnengoed op te bergen. Een ander opmerkelijk soort kapstok dat in deze periode werd ontwikkeld, was de kapstok, die gebruikt kon worden om kleding aan op te hangen en ook om een ​​extra collectie kledingstukken op te slaan. De kapstok zou in elkaar zijn gezet als iemand een kapstokplank wil voorzien. Verschillende kapstokken, waaronder de kapstokkast, waren ontworpen om door spijkers of zelfs metalen kettingen te worden gestoken, hoewel kastenrekken redelijk sterke schroeven moesten hebben).

Gedurende de periode van zonsondergang in de jaren '30 tot de jaren '50 zijn de kapstokkasten/plankruimte min of meer hetzelfde gebleven, behalve dat in sommige gevallen de jassen en kleding wat groter zijn gemaakt. Hondenjassen zijn in die tijd heel gewoon; vandaar dat kapstokken niet noodzakelijkerwijs gebruik maakten van het runner-type.

Cormoreel voor deze beelden van de televisie-industrie was dat groezelige of vuile kleren op de kledingrekken werden geplaatst die opslagruimtes voor kledingstukken boden. In Europa presenteerde de houten stoel, uiteindelijk ontwikkeld in de moderne tijd, zich vaak goed als kapstok. De houten kapstok dankt zijn naam waarschijnlijk aan het feit dat mensen tijdens het warme weer vaak kleding droegen in stoffen en katoenen sokken en schoenveters. Een van de meest voorkomende plaatsen waar de houten kapstok of houten opbergkast onder individuen was tijdens de eerste dagen van de jaren 1850 tot 1860 in Europa.

De grote ingerichte badkamer had eigenlijk een lange zilveren en ijzeren rail om kleding op te hangen en mogelijk zelfs gebruikte kleerhangers. Het opzetten van een houtblokbad wordt gezien als een geweldige ontwikkeling van ITacpered. Net als de bekende kasten, waren meubels uit deze tijd veel meer utilitair dan in latere tijden. Verder de badkamercontainers die enorm veel ruimte boden voor het opbergen van kleding.

De metalen kapstok in dit tijdperk was nog niet de gebruikelijke, maar hij communiceerde wel, maar werd nog steeds toegevoegd aan boord van de basis. De kast was voorlopig waarschijnlijk ontwikkeld door groepen metaal en veel dames onderhouden kledingstukken in dispuut. Het klonterde snel al hun stropdassen, blazers en blouses samen. Het was toegankelijk voor slechts een select aantal dames, maar niet voor velen als geheel.

No wonder the button and brocade coat racks were widely required. After all, in some quarters, one had to be quite particular and there was certainly not any other alternative way to display the ladies wardrobe. The coat rack was Widely accepted as a practical item of home décor, but it didn't convey that this was a fashion statement as well.

The Common Way of Fine Furniture and Décor Improvements in America

The decorative coat rack did gain in popularity because of the obvious advantages. ROrigined in Great Britain and France in the period 1620, by William sideways as a tool to store material that were readily offered during that time. People soon began to see the distinctive advantage of this Simple device to display their clothing, and as a result started to use the coat stand to store their apparel, which it still is.

De decoratieve kapstok als architectonisch item is nog steeds een item dat door het hele huis in Amerika wordt gevonden.<| Elk nieuw huis moet er een hebben. Voor een deel van onze keuze kunnen we het op maat laten maken.

Navigation